CNC-Produksjon

CNC-Fres

Fresen jeg bruker har et arbeidsområde på 600*900mm, væskekjølt spindel på 1,5kw og aktiv kjøling/smøring av fresebit for fresing i metaller. Fresen har 3 akser og egner seg derfor til 3D overflate fresing og utfresing av deler fra plate. Denne fresen er helt ny og tar over for en mindre fres som har vært i bruk i flere år. Fresen kan frese opp til Aluminium i hardhet og lager fine deler både i karbon, glassfiber, plast og trevirke. Den har faktisk god plass til å spenne opp f.eks en helt skapdør fra kjøkkenet om du ønsker noe spesielt. Jeg tar gjerne en i mot en utfordring, enten det er ut fra din egen tegning eller at du ønsker jeg skal lage en tegning for deg!

CNC-6090-01 CNC-6090-02
Jeg kan importere DXF direkte i CamBam for å convertere dette til g-code, men kan også designe eget ut fra skisser og mål fra deg!

batteriplate

3D Printer

Vi har også en 3D printer i firmaet mitt. Denne skriver ut i PLA og egner seg for prototyping, eventuelt for å lage støpeformer og for å teste løsninger. Det kan også printes deler som ellers ville være vanskelig å lage. Softwaren til printeren tar .stl filer, så her er det bare å tegne i vei!

Teknisk informasjon om 3DPrinter:
Printområde Lengde/bredde/Høyde: 285 x 153 x 155mm
Nøyaktighet: 0,1mm
Dyse: 0,4mm
Materiale: PLA

 

CNC-Kjernekutter

Leif Bjørgo har en CNC-glødetråd kutter som han gjerne kjører for deg! Han kan kutte en DXF du sender til han, eller han kan designe en vinge for deg gjennom “Wingdesigner”. Vinger han tegner kan han enten kutte i skum eller sette at skal bli et ribbesett som jeg kan kutte ut på min CNC-fres. Det var med denne maskinen jeg vi lagde innpakkningen til SkeletonQuad’en! Gjennom vingdesigner kan det defineres bjelker og hudtykkelse, så har kan han virkelig lage ting akkurat som du ønsker det!

Teknisk informasjon om kutteren:
Maks bredde: 1150 mm
Maks høyde: 380 mm
Maks dybde: 540 mm
Trådtykkelse: 0.3 mm
Kutter alt av skum som kan skjæres med varme (ikke PU).

 

Det er også denne maskinen vi har laget Mini-Jart’en på. Kroppen til denne modellen er tegnet i CamBam etter orginaltegningene, mens vingene er redesignet i “Wingdesigner”

 

**Send meg en mail på kontakt@flyit.no eller legg igjen en komentar på denne siden, så tar den rette av oss kontakt 🙂