Om oss!

Fly-IT AS

For noen år siden kjøpte jeg min første CNC for hobby bruk, det ble fort noen oppdrag på denne fresen, både for kjente og ukjente og i 2014 ble det investert i en ny og større fres for å kunne ta flere oppdrag og jobbe mer effektivt.

CNC-6090-02

Jeg driver med dette som en del av hobbyen min og har et ønske om å gjøre CNC tilgjengelig for alle som ønsker seg noe spesielt. Samtidig som jeg er fleksibel på leveringstid og stort sett har et godt utvalg av karbon på lager.

I tillegg til å lage deler i karbon fra eget lager, kan også dine ting spennes opp i fresen, om det skulle være ønske om gravering av noe du har fra før eller spesialtilpassing av deler til bilen din (både fullsize og radiostyrt), motorsykkelen eller noe annet.

Kan vel si at det i mange tilfeller bare er fantasien som setter grenser og kan du ikke tegne selv, kan jeg bistå så godt jeg kan for å tegne det du ønsker og lage delene for deg, eventuelt sammen med deg.

AxialWraith_SmallSize

Jeg tar veldig gjerne imot spørsmål og kan gi en relativt sikker pris på produksjon av deler på forhånd, så du vet hva det vil koste deg med noe spesiallaget!

Har en lidenskap for radiostyrte seilfly, men suget etter kunnskap om teknologi bringer meg stadig ut på nye eventyr og det er disse jeg håper å kunne dele i bloggen min som dere finner her: http://blogg.dalsveen.net!

Send meg en epost på kontakt@flyit.no, så hjelper jeg deg med å lage det du ønsker deg!

Følg oss gjerne på facebook!

Mvh
Trond Dalsveen

*Delene produseres under firmaet Fly-IT AS.