Custom topplate til Xcite DYS 250

Tenkte jeg skulle vise frem et eksempel på modifikasjon som kan utføres på et ferdigprodukt. Dette er en DYS Xcite 250 fra HobbyKing og tanken er rett og slett å ha SMA koblinger til alle antennene på den, både for mottaker og for videolink og i stedet for å borre 3 hull i plata for dette (noe som er vanskelig å få pent), så er det like greit å lage en helt ny topplate.

DYS_Xcite_250_Banner

For å gjøre dette er det enkleste å demontere plata fra Quad’en for å måle avstand på skruehullene og slissen som er til kamerafestet, etter litt måling og tegning kom jeg frem til følgende resultat i cambam:

Xcite_Topp_01

Etter en runde på CNC’en og noen skruer senere står vi med følgende resultat:

Xcite_250_Custom

Skulle du ha behov for noe tilsvarende så ta gjerne kontakt for å avtale utførelse og få et estimat på pris for deler i ditt eget design!