Kamerafeste til HPI Buggy

En kunde var innom meg med en HPI Baja 5B, som han ønsket å få to plater designet til for å kunne montere en Freefly Movi på toppen, han hadde noen eksempelbilder fra en lignende bil, et sett med vaierfjærer, spacere og en god mal i papp.

resize

Bilen var allerede strippet for det som kunne få den til å ligne på en Buggy og hjulene byttet til asfaltdekk, ser i grunn ut som en ganske underholdende sak i utgangspunktet!

HPI-Kamerabil02 HPI-Kamerabil01

Det ble en god del måling for at alle hull i den fremre plata på chassiet skulle være perfekte, det er tross alt denne en del av dempertårnet er festet i og store deler av styringen er også avhengig av at hullene er nær perfekt plassert. Etter mye måling var et utkast av tegninger klare og ble oversendt til kunden, etter en ny gjennomgang endte vi opp med et resultatet nedenfor!

HPI-Kamerabil05 HPI-Kamerabil03

Bilen har allerede vært i bruk under filming vet et triatlon med stort hell! Dette er et spennende eksempel på hva man kan få til med litt oppfinnsomhet!

HPI-Kamerabil04

Ta gjerne kontakt på kontakt@cncnorge.no om det skulle være fristende med noe tilsvarende eller om du/dere ønsker å få formidlet kontakt med firmaet som har denne bilen!